ABA liga - Čović zahteva kazne!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 01.04.2013.
15:46
Izvor: Beta

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da su čelnici Jadranske lige napravili veliki problem i da će morati da budu kažnjeni zbog toga.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda poziva na preuzimanje odgovornosti!

"Čelnici Jadranske lige su napravili veliki problem i treba da snose sankcije. Mi smo za to da se menja upravljačka struktura takmičenja i da klubovi budu više uključeni. Videćemo šta će biti sa tužbom, to će morati naši advokati prvo da razmotra", rekao je Čović novinarima u Beogradu.

Čović je dodao da neće biti udružene tužbe klubova, ali je istakao da su svi prevareni.

"Neće biti opšte klupske tužbe protiv čelnika Jadranske lige, ali je evidentno da smo svi prevareni pošto su nam tek mesec dana pred kraj takmičenja rekli za pravila", kazao je Čović.

Iako je trebalo da se u Evroligu plasiraju prvoplasirana ekipa u regularnom delu sezone i pobednik fajnal-fora, u najelitnije evropsko klupsko takmičenje ipak će direktno ići samo finalisti završnog turnira.

Čović je kao najoštećenijeg naveo Igokeu, koja je bila prva u regularnom delu sezone, ali da bi igrala Evroligu ipak morati da se plasira u finale na završnom turniru.

"Koliko sam čuo i Igokea je nezadovoljna, oni su najviše oštećeni i nije mi drago zbog toga. Oni su zaslužili da organizuju završni turnir, mi smo tamo uvek ugošćeni na najlepši mogući način. Svi imaju nešto da kažu, ali ne znam što to guraju sebi u nedra", rekao je Čović.

Završni turnir Jadranske lige održaće se od 25. do 27. aprila u Laktašima.

Ne propustite