ABA liga: ''Đavoli'' bi da se revanširaju ''Vukovima'' (17.00)

Autor: Nenad Kotlajic
subota 07.01.2012.
09:58
Izvor: Sportske.net

Kragujevčani motivisano dočekuju prvi meč u Novoj godini. Gostuju u Zagrebu ekipi Cibone, željni da savladaju nezgodnog rivala i revanširaju im se za poraz sa početka sezone.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

U 14. kolu Jadranske lige u Zagrebu se sastaju košarkaši Cibone i Radničkog.

Na otvaranju sezone u oktobru mesecu prošle godine Cibona je nakon produžetaka slavila u kragujevačkom ''Jezeru.''

Kragujevčani su optimisti, očekuju da će odigrati na visokom nivou, raduje ih činjenica da je oporavljeni kapiten Pavković u sve boljoj formi. Ekipa će biti jača i za povratnika Vuksanovića i svom snagom žele da se revanširaju domaćinu za poraz sa početka sezone.

''Motivisani smo da pobedimo i iz još jednog razloga: trijumfom, pa još na najradosniji pravoslavni Praznik, želimo da priuštimo i rođendanski poklon šefu stručnog štaba Miroslavu Muti Nikoliću'', poručuju iz redova Radničkog.

Radnički ima šest pobeda i sedam poraza, dok su Zagrepčani bolje plasirani jer imaju pobedu više.

Jasmin Repeša je nedavno ponovo preuzeo ''Vukove''.

''Ekipa Radničkog ima lep sistem igre. Kreatori su Marković i Pavković koji su glava toga tima. Imaju dominantnog centra Sajmona i veliki broj atletskih, mladih igrača. Ekipa je dobro utrenirana te je težak protivnik za svakoga u ABA Ligi'', ocenio je Repeša.

Utakmica 14. kola Jadranske lige između Cibone i Radničkog igra se u dvorani ''Dražen Petrović'' sa početkom u 17 časova.

Ne propustite