ABA liga - Kragujevac ključa, Zvezda u Ljubljani, Makabi na Cibonu

Autor: Boris Jovanović
petak 13.01.2012.
18:51
Izvor: Sportske.net

Kolo derbija na Jadranu, Partizan mora na jedno od najtežih gostovanja, kod Radničkog. Osokoljena Zvezda će se suočiti sa Olimpijom u Ljubljani, u Zagrebu sudar dva bivša evropska prvaka.

Povezane vesti

Partizan je padao u "Jezeru", poznato je da veoma teško izlaze na kraj sa Radničkim. U Kragujevcu ih čekaju "Đavoli" koji su dodali Bobija Marjanovića, a ambicije su im silno porasle.

U prvom delu šampionata, Partizan je dobio na jedvite jade, meč će ostati upamćen po najboljoj partiji Ejsija Loua u crno - belom dresu.

Muta Nikolić uvek ima recept za Partizan, očekuje nas veoma zanimljivo veče u Kragujevcu.

Zvezda posle mini serije pobeda lakše diše, sada će u Ljubljanu protiv Olimpije koja je bila u nevoljama, ali je malo konsolidovala redove. Stigli su Dašić i Jeretin, ovog drugog čeka debi protiv bivšeg kluba.

Makabi će ponovo u Zagreb, gde je doživeo jedini poraz u sezoni, rival je sada Cibona koja se iskupila sredinom nedelje za poraz od Radničkog u "Draženovom domu".

Hemofarm putuje u Domžale, Helios umalo nije iznenadio Partizan, pokušaće da naplate to protiv Vrščana koji imaju dosta problema i u seriji su poraza.

U ostalim mečevima, Široki čeka Krku, Budućnost Zagreb, a Cedevita očekuje pobedu protiv Zlatoroga u gostima.

Subota:

Helios - Hemofarm 17:00
Cibona - Makabi 18:00
Radnički - Partizan 19:00
Široki - Krka
Budućnost - Zagreb 20:00

Nedelja:

Zlatorog - Cedevita 17:00
Olimpija - Zvezda 19:00

Ne propustite