ABA liga - neko za istoriju, neko za utisak

Autor: Boris Jovanović
subota 17.03.2012.
12:53
Izvor: Sportske.net

Derbi Jadrana sutra između Zvezde i Partizana, ostala dva srpska kluba bez velikih šansi. Ipak, Kragujvčani će pamtiti današnji meč, a Hemofarm je već ostvario cilj.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Stvari su veoma jasne, da bi Radnički imao bilo kakvu šansu da izbori evro vizu mora da učini ono što niko nije, da savlada Makabi u "Nokija Areni".

Ekipa Mute Nikolića se svakako ne zavarava jer je šansa za uspeh mikroskopska, ali sa druge strane ovo je istorija. Kragujevac nema neku košarkašku tradiciju, ali će Radnički gostovati jednom od najboljih klubova u istoriji evropske košarke.

"Računamo na njihov slab dan, preopterećenost utakmicama", počeo je Miljan Pavković, a onda dodao:

"Od Makabija zavisi...".

I jeste tako, ali Radnički želi da izbegne težak poraz kakav je recimo iskusila Zvezda pre nekoliko dana. Oni stavljaju tačku na sezonu od koje su očekivali više, ali popravni će biti Superliga gde ciljaju finale.

Što se Hemofarma tiče podmlađeni tim je osigurao opstanak kroz takmičenje na Jadranu, a da li ćemo ih gledati u regionalnoj ligi naredne sezone zavisi od Superlige. Vrščani na oproštaju igraju u Zagrebu protiv Cedevite, nemaju šta da izgube, rival je uz Partizan i Makabi najbolja ekipa u takmičenju.

"Dobili smo Olimpiju koja je bolja od nas, nismo bez šansi", hrabre se "Farmaceuti".

Utakmica u Tel Avivu počinje u 18 časova, u Zagrebu će se igrati od 20.

Ne propustite