Abubakar: "Idemo na pobedu"

Autor: Filip Mitrović
petak 05.04.2013.
11:48
Izvor: Sportske.net

Napdač Vojvodine veruje da će njegov tim zabeležiti trijumf u derbiju protiv Partizana i tako se donekle iskupiti za poraz od OFK Beograda na svom terenu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Abubakar Oumaru pojavio se na konferenciji za novinare sa naočarima za sunce, što je prisutnima bilo veoma simpatično. On je najavio pobedu protiv beogradskih crno-belih.

"Nećemo ići u Beogad da se branimo niti da se prilagođavamo protivniku. Igraćemo svoju igru i ako svi igrači na terenu, pa i oni sa klupe daju pun doprinos, nadam se pobedi.

Da se ne zavaravamo, Partizan je odlična ekipa i u svom timu nema slabog igrača ali i pored toga ja sam optimista. Očekujem mnogo naših navijača čija nam je podrška neophodna.“ rekao je popularni Abu.

Trener Novosađana, Nebojša Vignjević, veruje da je meč s Partizanom idealna prilika da se njegovi puleni vrate na pobednički kolosek.

"Znamo gde idemo i protiv koga igramo. Partizan je aktuelni šampioni trenutno ubedljivo vodeći tim na tabeli ali ni mi nismo bez kvaliteta. Domaćin je, kao i mi, imao dva negativna rezultata u poslednja dva kola pa će protiv nas tražiti priliku da se pred svojom publikom iskupi.

Promena u sastavu će biti jer se u tim vraćaju kapiten Vulićević, Radoja i Katai dok je jedina dilema nastup Ađurua koji juče nije trenirao zbog bolova u kolenu." rekao je Vignjević.

Derbi između Partizana i Vojvodine igra se na stadionu 'JNA' u nedelju od 19h.

Ne propustite