Aca najavio ''mobilizaciju''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.11.2012.
19:21
Izvor: Sportske.net

Novi trener Cedevite Aleksandar Petrović izjavio je po preuzimanju ekipe da se sa rukovodstvom kluba lako dogovorio, a kad je igra u pitanju, naglasio je da se ne sme ponoviti utakmica poput one iz Pionira protiv Partizana, kada Zagrepčanima ništa nije po

24sata.hr
24sata.hr

Povezane vesti

Petroviću je ovo drugi mandat na klupi Cedevite, s tim što će ovog puta obavljati i ulogu selektora Bosne i Hercegovine.

"Sa ljudima iz kluba sam se dogovorio za tri i po minuta. Specifičnost situacije je dovela do toga da sam se po drugi put vratio u redove Cedevite, što dovoljno govori da su nakon godinu i po dana, koliko smo bili odvojeni, ostali dobri tragovi iz mog prvog mandata. Što se dužine ugovora tiče, s tim se uopšte nismo zamarali. Pričaćemo na kraju sezone", izjavio je Petrović, a prenosi portal ''Index''.

Cedevitu očekuje duel sa Efesom u Evroligi, a Petrović je najavio ''mobilizaciju'' u ekipi pred ovaj važan duel, a posle loše partije u Pioniru.

''Moramo mobilisati ekipu do četvrtka, moj cilj je prolazak grupe. Igrači će dobiti pojednostavljene akcije shodno njihovim individualnim kvalitetama kako bi one mogle doći do izražaja. Verujem da će napad biti bolji nego sad", poručio je Petrović.

Ne propustite