Aca Petrović: ''Pobediti Partizan uvek je veliki uspeh''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.04.2012.
18:09
Izvor: Sportske.net, index.hr

Uoči večerašnjeg finala ABA lige u kome se Cedevita sastaje sa domaćim Makabijem, pobedu zagrebačkog tima nad Partizanom u polufinalu prokomentarisao je aktuelni selektor BiH.

kkcedevita.hr
kkcedevita.hr

Povezane vesti

Aleksandar Petrović je svojevremeno bio na klupi Cedevite i zato je sa posebnom pažnjom ispratio duel Zagrepčana sa beogradskim Partizanom.

Komentarišući pobedu Cedevite u tom meču i plasman u finale regionalne lige, Petrović je naglasio da je zagrebački klub ostvario najveći uspeh u klupskoj istoriji i da ga ne treba omalovažavati, bez obzira na lošu igru Partizana.

"Definitivno je bila loša utakmica, ali kada izbacite Partizan, ma kao on loše igra, to je vredan uspeh. Kad je Cibona u finalu izgubila od Partizana u Areni onda su ih glorifikovali kao veliki tim, a sada kada ih je Cedevita pobedila, onda se na neki način taj rezultat omalovažava. 

Činjenica je da je Partizan odigrao loše, ali verovatno zato i što je Cedevita nešto odigrala u tom kontekstu. Dan posle ne gleda se način na koji si došao u finale'', poručio je Petrović, a prenosi hrvatski portal index.hr.

Ne propustite