Adamović novo pojačanje Hajduka!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.07.2012.
23:31
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Doskorašnji fudbaler Smedereva najnovije je pojačanje kulskog Hajduka, koji na osnovu učinka u prelaznom roku najavljuje borbu za plasman u Evropu naredne sezone.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Kuljani su se preselili u svoju bazu na Tari, gde obavljaju najvažniji deo priprema, a ekipa je od danas i zvanično jača za Nenada Adamovića, koji je u protekloj sezoni nastupao za ekipu Smedereva.

Ofanzivni fudbaler, koji igra na krilnim pozicijama u napadačkim redovima, izjavio je po promociji da je u Hajduku našao finansijsku sigurnost.

''Ž
eleo sam da dođem u sredinu gde neću strepeti za svoju egzistenciju i gde se postignuti dogovori poštuju. Upravo to sam našao u Kuli, lako sam se i brzo dogovorio sa predsednikom Osmajićem. Već nekoliko dana treniram sa ekipom i neposredno pred polazak obavezao sam se na dvogodišnju vernost kulskom klubu'', ističe Adamović.

Do sada je u karijeri igrao i na poziciji desnog, ali i levog krila, ipak tvrdi da će se povinovati svim zahtevima trenera Kaplanovića kad je u pitanju uloga u timu Hajduka.

''Svestan sam činjenice da je konkurencija na ovim pozicijama žestoka, možda i najžešća u ekipi, ali da se bojim sportskog nadmetanja i rada, ne bih se ni bavio ovim poslom.

Ekipa jeste podmlađena, no uz ispravan pristup radu, gajim optimističan stav. Verujem da možemo ispuniti očekivanja uprave i plasirati se bolje nego prošle godine. Udarnički radimo i nema razloga za sumnju u naše sposobnosti'', zaključio je Adamović.

Inače, već na drugom treningu koji su odradili na Tari, fudbaleri Hajduka su imali i priliku da se okušaju u jednom test-meču i to – između sebe.

Bili su podeljeni u dve grupe – „bele“ i „markirane“. Beli su bili ubedljiviji i slavili 4:1 zahvaljujući Popoviću koji je postigao čak tri pogotka i Mezeiju koji je mrežu zatresao jednom. Gol za poraženi sastav postigao je Lalić.

Ne propustite