AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana (29.3.2023)

Autor: Nemanja Janošev
sreda 29.03.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Goleada u Škotskoj.

Povezane vesti

6588 TSV Aubstadt - Unterhaching 2&GG (3.60)

Unterhahing je pre par decenija odlučivao o tituli, komšijskom Bajernu su je doneli kada su poslednjem kolu početkom veka dobili Levekuzen. Sada su u četvrtoj ligi, na putu promocije, ovo bi mogla da bude šansa da učvrte prvu poziciju. Obštad je mali klub koji se pre četiri godine dočepao ovog ranga, išli im je solidno, ali su u očajnoj formi poslednjih mesec dana. Teško će odoleti lideru, ali bi mogli da postignu gol.

5656 Deportes Tolima - Millonarios 0-2 (1.68)

U noći između srede i četvrtka nekada slavni "Milioneri" gostuju u Tolimi. Ekipa iz Bogote je dobro startovala, pet pobeda u osam mečeva, imaju tri boda manje od Amerike iz Kalija, ali i dva meča manje. Tolima nije lako gostovanje, oni teško gube mečeve, ali imaju previše remija. Milionarios je najbolja odbrana u ligi, sigurno da u Ibagi na severozapadu zemlje neće biti mnogo golova.

5688 Dumbarton - Forfar Atletic GG&3+ (1.88)

Ovde je bod neprihvatljiv, čak i za goste, trka ulazi u završnicu, Dambarton je izgubio prvo mesto nakon neočekivane katastrofe protiv Albion Roversa. Odoleli su u derbiju sa liderom Stirlingom, sada imaju ovaj odloženi meč protiv Forfara koji juri baraž. Odbrane su lošiji deo oba tima, u januaru su gosti iz Angusa slavili sa 2:1 na svom "Stejšn Parku", i sada bi trebalo da bude golova u obe mreže.

2057 Rizespor - Manisa Futbol Kulubu 1x&0-2 (2.45)

Veliki je ulog, Rize juri vodeći tandem i direktnu promociju, Manisa ponovo pokušava valjda milioniti put da se dokopa baraža i konačno plasira u elitu. Ali, teško će biti na gostovanju protiv kluba iz Erdoanovog rodnog grada koji naravno ima podršku saveza. I jedni i drugi gube veoma teško, samo jednom je Rize ove sezone poražen na domaćem terenu, pa to možete da isključite. Ali, osim pobede domaćih u obzir dolazi i remi sa malo golova...

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak