AEK čeka - Šta će reći Lazović?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.06.2014.
11:17
Izvor: Sportske.net

Interesovanje grčkog drugoligaša za napadača Partizana Danka Lazovića i dalje je aktuelno a navodno je postavljen i rok do kada bivši reprezentativac treba da prelomi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Momak koji je imao tu čast da postigne prvi gol za reprezentaciju samostalne Srbije i dalje je na meti AEK-a koji očekuje odgovor na ponudu do subote.

Ni grčki klub ni Lazović nisu krili da su preliminarni pregovori oko eventualnog transfera započeti već posle 146. "večitog derbija" ali za sada nema nagoveštaja da će do realizacije doći.

Premda su postojali nagoveštaji da se Partizan neće mešati i da će sačekati na odluku igrača, čini se da su apetiti crno-belih porasli i da sada žele da zadrže Lazovića u timu, posebno nakon povrede Nemanje Kojića i neizvesnosti koja vlada oko Petra Škuletića.

Danko Lazović rekao je da će se pojaviti na pripremama u ponedeljak i da će sa ekipom najverovatnije otputovati na Zlatibor a za dalje ostaje da se vidi.

Ukoliko se tvrdnje o ultimatumu AEK-a ispostave tačnim već početkom sledeće nedelje znaćemo da li je Lazović odlučio da odbije Grke ili će karijeru zaista nastaviti u redovima drugoligaša iz Atine.

Ne propustite