Ager ljut na Rodžersa, želi da ide?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 19.05.2014.
23:17
Izvor: Sportske.net

Daniel Ager je rekao danskim novinarima da nije zadovoljan svojom minutažom u Liverpulu, naročito u utakmicama koje su odlučivale o pobedniku Premijer lige.

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Možda i ključne utakmice za Liverpul ove sezone bile su one protiv Mančester Sitija i Čelsija u prethodnih mesec dana, a Crveni su osvojili 3 boda što nije bilo dovoljno za titulu.

Kao razlog za neosvajanje titule mnogi navijači smatraju nešto slabiju odbranu u odnosu na napad, a i sam podatak da je Liverpul prva ekipa još od 1921. godine koja je postigla više od 100 i primila više od 50 golova u Premijer ligi dovoljno govori o načinu igre ekipe Brendana Rodžersa.

Ipak, bilo je i nezadovoljnih, naravno. Prvi u redu je Daniel Ager, koji je iskazao svoje nezadovoljstvo pred danskim novinarima.

„Nikako nije bilo sjajno to što nisam igrao protiv Mančester Sitija i Čelsija. Ali, nisam ja taj koji donosi odluke.

Valjda je to zato što menadžer misli da nisam dovoljno dobar da odgovorim zadacima.“, rekao je Daniel Ager.

O svojoj budućnosti nije hteo previše da troši reči.

„Ne znam, stvarno, gde ću da nastavim karijeru. Sve zavisi od menadžera. Jedno je sigurno, ne želim da budem treći izbor.

Ne razmišljam o budućnosti. Sada mi je jedino fokus na internacionalne utakmice sa Danskom i razmišljam i o petonedeljnom odmoru koji mi sledi.

Telo i mozak moraju malo da se odmore.“, završio je reprezentativac Danske.

Ne propustite