Agombar ćuti i radi, Grant ne žuri sa ocenama...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.04.2012.
23:35
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Hari Agombar startovao je sa treninzima u Zemunelu, ali srpskim novinarima nije želeo da kaže ništa o sebi, kao ni prvim utiscima u klubu iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

O Hariju Agombaru se ovih dana dosta govori u Srbiji. Anonimni engleski fudbaler stigao je u Humsku, gde će u narednih nedelju dana pokušati da dokaže da bi bio pravo pojačanje za Partizan.

Prvi trening sa prvotimcima crno-belih je već odrađen, ali Englez nije želeo da daje nikakve izjave srpskim novinarima, koji su želeli da saznaju nešto više o njemu.

On je, inače, član nižerazrednog engleskog kluba Grejs Atletika, igra u veznom redu, a troškove boravka u Beogradu snosiće sam.

Kratak komentar o Agombaru dao je i trener Avram Grant, koji ipak nije želeo da daje konkretne ocene njegovog kvaliteta.

''Nikada nisam imao običaj da ocenjujem igrača posle samo jednog treninga, makar to bio i Zidan. Sačekaćemo da prođe svih sedam dana koliko će Hari biti na probi, pa ćemo onda moći da damo neku konkretniju ocenu'', izjavio je Grant, uz najavu dolaska još dvojice igrača na probu do kraja sezone.

Ne propustite