"air" postao "Čair"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.03.2013.
17:51
Izvor: Sportske.net

Danas su na severnoj i istočnoj tribini stadiona "Čair" u Nišu postavljene stolice koje su nedostajale pa na tribini za gostujuće navijače od danas zaista piše "Čair" a na istočnoj "Radnički".

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Radovi na stadionu "Čair" u Nišu ne teku punim intenzitetom jer se još uvek radi po osnovnom ugovoru koji bi trebalo da bude proširen nakon završetka pregovora kompanija koje vrše radove i korisnika njihovih usluga.

Ipak, danas je na stadionu Radničkog odrađen jedan od poslova koji su već neko vreme bili na čekanju a koji nisu iziskivali previše vremena.

Na severnoj i istočnoj tribini "Čaira" postavljen je deo stolica koji je nedostajao pa na te dve tribine sada belim slovima (stolicama) piše "Čair" i "Radnički".

Koordinator projekta rekonstrukcije stadiona Miomir Pešić kazao je da bi i ostali radovi uskoro trebalo da budu nastavljeni te da bi novi rok za završetak radova morao da bude ispoštovan.

"Još nije okončan pregovarački postupak, radovi će sigurno biti nastavljeni. Sada se ne rade, da kažem, nekim velikim intenzitetom jer se čeka kraj pregovaračkog postupka. Radi se trenutno po osnovnom ugovoru" kazao je Pešić za "Južne Vesti".

Novi rok za završetak radova na "Čairu" je 27. maj 2013. godine.

Ne propustite