AK99: "Došao sam da dajem golove"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.07.2013.
12:36
Izvor: Sportske.net

Novi napadač Vojvodine odlučio je da se vrati srpskom fudbalu i svom nekadašnjem treneru Marku Nikoliću a po dolasku u Novi Sad kazao je da jedva čeka da se navijačima "Voše" predstavi golovima.

realracingclub.es
realracingclub.es

Povezane vesti

Najnovije i najveće pojačanje FK Vojvodina u letnjem prelaznom roku pristiglo je u Novi Sad gde je dočekano od strane predsednika kluba Balše Butorovića i člana UO Uroša Jankovića.

Andrija Kaluđerović došao je na jednogodišnju pozajmicu iz Peking Gvana i u Vojvodini će ostati do 31. maja 2014. godine.

Po dolasku u hotel "Park" Kaluđerović je sa oduševljenjem konstatovao da mu je drago što će ponovo raditi sa Markom Nikolićem i što će imati priliku da svoje golgeterske sposobnosti pokaže navijačima "Voše".

"Došao sam da dajem golove. Dok sam igrao za AIK Bačka Topola bio sam na meti Vojvodine. Ipak, tada se 'kockice nisu složile'. U Zvezdi sam stekao fudbalsko ime ali moja budućnost je Vojvodina. Odrekao sam se većih ugovora u drugim zemljama, jer Vojvodinu vodi moj trener Marko Nikolić. Jedva čekam da se navijačima predstavim golovima" istakao je Andrija Kaluđerović.

Novopečeni "Lala" večeras će iz lože stadiona "Karađorđe" posmatrati svoje buduće saigrače u duelu sa Honvedom koji se igra u sklopu kvalifikacija za LE.

Ne propustite