"Ako koza laže..."

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.09.2012.
12:16
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina zahteva od čelnika FSS da objasne ko je, i zbog čega, postavio falsifikovani zapisnik meča sa OFK Beogradom na sajt Zajednice Superligaša pošto je u tom zapisniku navedeno da Vojvodina nije imala primedbe na suđenje iako to nije i

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Novosadski superligaš nema nameru da odustane od isterivanje istine na čistac kada je meč sa OFK Beogradom u pitanju.

Nakon žalbi zbog navodnih sudijskih grešaka koje je arbitar Mihajlović načinio na štetu Vojvodine, iz novosadskog kluba stigla je još jedna optužba za falsifikovanje zapisnika sa meča na Karaburmi.

Na sajtu FK Vojvodina može se pogledati original zapisnika sa utakmice koja je igrana prethodnog vikenda u kome se jasno vidi da je gost uložio žalbu na suđenje i obrazložio koje je greške video u Mihajlovićevom deljenju pravde.

Zapisnik

Sa druge strane, na sajtu Zajednice superligaša pojavio se zapisnik u kome stoji da primedbi na suđenje nije bilo ni sa jedne strane.

Zapisnik

Zbog svega toga u Vojvodini su postavili sledeća pitanja:

"Bilo bi vrlo zanimljivo kada bi fudbalskoj javnosti Srbije neki zvaničnik FSS od autoriteta (može i predsednik koji je veoma elokventan čovek)  otkrio tajnu kako je moguće da se dva zapisnika  sa iste utakmice dijametralno razlikuju u oceni suđenja?
Čemu i kome služi prvi, a čemu drugi zapisnik?" stoji na sajtu novosadskog kluba.

Ne propustite