'Alarm' u Ivanjici - Smena trenera!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.03.2014.
20:56
Izvor: Sportske.net, fkjavor.com

Posle poraza od Voždovca u prošlom kolu, čelnici ivanjičkog Javor Matisa odlučili su se za promenu na klupi. Novi šef stručnog štaba Ivanjičana je iskusni stručnjak Slavenko Kuzeljević.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Porazom od Voždovčana proteklog vikenda (0:1), fudbaleri Javor Matisa pali su na pretposlednje mesto na tabeli, sa samo bodom više od poslednjeplasiranog Rada.

To je bio i razlog za ''alarm'' u upravi Ivanjičana, koja je odlučila da smeni dosadašnjeg šefa stručnog štaba Predraga Ristanovića, a na njegovo mesto imenuje Slavenka Kuzeljevića, iskusnog superligaškog stručnjaka.

''U prelaznom roku doveli smo kvalitetne igrače, pojačanja na pravim pozicijama i zaista zaslužujemo mnogo više od onoga što se trenutno dešava. Ne možemo se požaliti na odnos, rad i požrtvovanost Predraga Ristanovića, ali je činjenica da se radi o mladom treneru a nama je sad potrebno nečije znanje i iskustvo.

Mislim da je taj sklop upravo pod imenom Slavenko Kuzeljević koji će povesti Javor napred i nadam se, ubeležiti bodove već u subotu protiv subotičkog Spartaka''
, izjavio je sportski menadžer Javor Matisa, Nikola Lišanin.

Narednu utakmicu Ivanjičani igraju u subotu na svom terenu protiv subotičkog Spartaka.

Slavenko Kuzeljević je prethodno vodio Metalac iz Gornjeg Milanovca, a ranije i Novi Pazar, kragujevački Radnički, kao i još osam klubova među kojima i ivanjički Javor od 1993. do 1995. godine. 


Ne propustite