Albert Nađ, dan posle: ''Katastrofa!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.07.2013.
18:48
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sportski direktor Partizana nema reči opravdanja za fudbalere šampiona Srbije posle njihove očajne partije u Jermeniji. Prelaznu ocenu od strane Nađa dobio samo golman Milan Lukač.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle prvog duela Širaka i Partizana opšta je ocena da je šampion Srbije ostvario mnogo bolji rezultat pred revanš nego što je to zaslužio.

To ističe i sportski direktor crno-belih Albert Nađ, koji nastup Rašovićevog tima u Jermeniji naziva ''katastrofalnim''.
karakteriše kao ''katastrofalan''.

''Osim golmana Lukača, niko od igrača nije bio na očekivanom nivou, ni starteri, ni rezervisti! Svi treba da se zapitaju zašto je to tako. Saša Ilić, na primer, zašto kao kapiten nije podigao ekipu, Marković zašto nije uklizavao kao na derbiju, Ninković takođe... Mislim da su potcenili rivala, a kada je tako, onda ne možeš da dobiješ ni utakmicu ispred zgrade'', oštar je Nađ, a prenosi ''Žurnal''.

On je izrazio nadu da je i same igrače ''zaboleo'' način na koji su se predstavili u Jermeniji i da će u revanšu učiniti sve da taj utisak poprave i izbore plasman u narednu rundu takmičenja.

''Naši fudbaleri treba da znaju i da niko od novinara nije napisao neistinu o njihovoj igri. Pogledao nas je 'onaj odozgo', zato smo izborili remi'', realan je Nađ.




Ne propustite