Aleks Marić: "Partizan se nikada ne predaje!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 27.03.2014.
11:50
Izvor: Sportske.net

U susret evroligaške utakmice između Lokomotive i Partizana, svoje utiske o beogradskom timu izneo je Aleks Marić, nekada i sam član crno-belog tima.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Partizan u petak igra ključnu utakmicu za opstanak u Evroligi.

Iako se ne postavlja kao prioritet, u redovima Partizana se ipak veruje u čudo i u plasman u narednu fazu takmičenja elitne Evrolige, naročito nakon pobede nad Makabijem u Beogradu.

Kako bi zadržali nadu za plasmanom među osam najboljih u Evropi, izabranici Duška Vujoševića će morati da ostvare pobedu u Rusiji, protiv ekipe koja iz deset utakmica ima polovičan učinak.

Obazrivo Rusi ulaze u meč sa beogradskim timom, u to svedoče i reči Aleksa Marića, nekadašnjeg ljubimca Grobara koji dobro poznaje svoj bivši tim.

„Partizan je ekipa koja se nikada ne predaje. Oni igraju svih 40 minuta u istom ritmu, bez obzira na to koji je rezultat. Mogu da gube ili da vode 20 poena razlike, ali oni uvek daju svoj maksimum.“

„Za Partizan, svaki meč je podjednako važan.“, rekao je Aleks Marić, čiju izjavu možete videti u promo spotu koji su nam je stigao iz Rusije.

Inače, utakmica između Lokomotive i Partizana se igra od 17 sati.

Ne propustite