ALŠ - Ispao Stanojevićev Peking

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.05.2013.
14:43
Izvor: Sportske.net

U azijskoj Ligi šampiona više nema ekipa koje predvode srpski treneri jer je Peking Guan, našeg Aleksandra Stanojevića, eliminisan u osmini finala.

news.cn
news.cn

Povezane vesti

Nakon eliminacije Đangsua Dragomira Okuke u grupnoj fazi takmičenja azijske Lige šampiona, i drugi Srbin koji je vodi jedan od kineskih timova u tom takmičenju danas je doživeo neuspeh.

Bivši trener Partizana i Dalijana Aerbina, Aleksandar Stanojević, poražen je sa svojim Pekingom u Seulu, od strane istoimene ekipe, u osmini finala ALŠ rezultatom 3:1.


Prvi meč završen je remijem bez golova, a u drugoj utakmici Peking Guan je bila ekipa koja je prva došla do vođstva. Strelac je bio Frederik Kanute već u devetom minutu ali je u drugom delu meča usledio preokret domaćeg tima.

Dos Santos i Jon su preokrenuli na 2:1 golovima u 61. i 70. minutu a onda je usledila serija crvenih kartona. Strelci prvih golova za svoje timove Kanute i Dos Santos pocrveneli su u 80. i 87. minutu a u 90. je i Žang iz Pekinga morao da napusti teren.

U nadoknadi vremena Mjon Jin Koh je postavio konačnih 3:1 za Seul i odveo ovu ekipu u četvrtfinale azijske Lige šampiona.

Ne propustite