Amela Terzić i Hamza Zatric najbolji sportisti Novog Pazara!

Autor: Beta Beta
četvrtak 31.01.2013.
21:09
Izvor: Beta

Atletičarka Amela Terzić i odbojkaš Hamza Zatrić proglašeni su za najbolje sportiste Novog Pazara u 2012. godini, u izboru gradskog Sportskog saveza.

radiostoplus.com
radiostoplus.com

Povezane vesti

Terzićeva, evropska juniorska prvakinja u krosu i svetska vicešampionka u tom uzrastu na 1.500 metara, izabrana je peti put za novopazarsku sportistkinju godine.

"Drago mi je zbog priznanja i ono me obavezuje da još kvalitetnije treniram. Neće biti lako ponoviti rezultate iz prošle godine, ali ja ću dati sve od sebe da ostanem na vrhunskom nivou", rekla je 20-godišnja atletičarka radiju Sto plus.

Bivši odbojkaški reprezentativac Zatrić (31) je prvi put proglašen za sportistu Novog Pazara.

"Čast je poneti ovu nagradu, posebno zbog jake konkurencije. Iza nas je uspešna godina, a u ovoj ćemo pokušati da postanemo superligaši. Takodje, želja nam je da se plasiramo u finale Kupa Srbije, pošto smo domaćini završnog turnira", kazao je Zatrić.

Najbolji gradski kolektiv, kada se računaju pojedinačni rezultati, Atletski je klub Novi Pazar, dok je Odbojkaški klub Novi Pazar Junior najbolja sportska ekipa.

Atletski učitelj Rifat Zilkić proglašen je za najboljeg trenera, a Redžep Mahmutović iz Rukometnog kluba Novi Pazar je izabran za sportskog radnika godine.

Nagrada za životno delo "Abdulah Duce Gegić" dodeljena je Eminu Raždagincu.

Osim toga, podeljeno je još 28 različitih plaketa, a 62 mladih sportista proglašeno je nadama godine.

Ne propustite