Ana vs Jovana - Ko će platiti večeru?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.04.2014.
17:22
Izvor: Sportske.net

Uoči večerašnjeg duela u finalu turnira u Montereju, Jovana Jakšić i Ana Ivanović su u svom stilu najavile ovaj susret.

Twitter: Ana Ivanovic
Twitter: Ana Ivanovic

Povezane vesti

Osim činjenice što je ovo prvi susret dve srpske teniserke u borbi za titulu na nekom WTA turniru, njihov duel je specifičan i zbog činjenice da su, inače, njih dve privatno veoma dobre drugarice, što su i istakle pre meča.

Naravno, finale Montereja ima mnogo veći značaj za Jovanu, kojoj je to prvo finale u karijeri, posle koga će i definitivno ući među 100 najboljih teniserki sveta, a da je mogla da bira rivalku u tom meču, sigurno bi to bila Ana.

Finale je na programu u jedan sat posle ponoći po našem vremenu, a uz priloženu sliku, njih dve su se na Tviteru složile da pobednica plaća večeru.

A kako i ne bi kad novčana nagrada za pobednicu turnira iznosi 111.000 dolara, dok će poražena u finalu inkasirati 55.000 ''zelenih'' novčanica.

U svakom slučaju, biće ovo veoma zanimljivo finale, pogotovo za nas u Srbiji, ali i širom sveta, jer Ana odavno ima ''armiju'' svojih fanova, a i Jovana je pokazala da osim teniskog umeća ume i da ponašanjem na terenu animira publiku, poput pobedničkog plesa koji je demonstrirala u polufinalu protiv Kimiko Date Krum.


Ne propustite