Anćelotijeva lista!

Autor: Boris Jovanović
utorak 10.06.2014.
12:59
Izvor: Sportske.net

Real će sačekati da prođe Mondijal, Perez i dalje insistira na novim licima, ali Anćeloti želi da pojača tim mlađim igračima, pre nego da dovede jednu veliku zvezdu. Di Marija sigurno ide?

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Real neće kupovati dok se ne završi Mondijal i Italijan je to ponovio juče. Sada je na odmoru, "Merengesima" se ne žuri, nema ni potrebe jer prelazni rok počinje 1. jula.

Sačekaće završetak Mondijala kako bi situacija bila jasnija. Promena će biti, ali čini se da je više u pitanju insistiranje Pereza na novim licima nego što je Anćeloti voljan da bilo šta menja.

Ono što je sigurno je da klub napušta Morata, ide na pozajmicu kako bi igrao, ali ne dolazi u obzir da ga Real proda. "Marka" piše da Karleto nije oduševljen idejom da dođe Suarez i smatra da je bolje da se taj novac utroši na par mlađih igrača, ali i pojačanje u veznom redu, nekoga ko bi zauzeo mesto Samija Kedire. Nemac najverovatnije odlazi, želja je Vidal, ali Juventus ne odustaje od zahteva za Di Marijom.

Kako se veruje Argentinac svim silama želi da napusti klub, a Perez nema nameru da mu pojača ugovor. Sa nešto više od 3 miliona evra po sezoni on je ubedljivo najslabije plaćeni član prve postave, ako izuzmemo mladog Karvahala.

Očekuju se ponude iz Engleske, menadžer Argentinca je razgovarao sa Juventusom, ali Italijani žele Di Mariju i doplatu za Vidala.

Pitaće se, što je najvažnije Anćeloti.

Na njegovoj listi su Matija De Šiljo, desni bek Milana koji vredi oko 20 miliona evra, ali bi eventualno uvođenjem nekog igrača u razmenu ta cena bila manja. Moguće je da Morata bude taj adut "Merengesa".

To nije sve, Anćeloti želi i Veratija, ako ne stigne Vidal, no to je teška meta, PSŽ će se teško odreći mladog Italijana.

Osim dvojice zemljaka, Anćeloti vidi kao pojačanje i Tonija Krosa, ali Nemac bi tek naredne sezone mogao da stigne na "Bernabeu".

Ako Anćeloti bude jasno rekao da ne želi Suareza, Perez će se okrenuti pomenutim igračima koji bi zaista bili investicija za budućnost. Real je u poziciji, i kada je novac i kada je potencijal ekipe u pitanju da bude prvi izbor većine igrača na ceni u Evropi.

Zbog toga je jasno ono što pričamo od kada se sezona završila, ono što žele, to i dobiju.

Ne propustite