Anderleht Mitrovim suzama veruje...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.05.2014.
18:53
Izvor: Sportske.net

Temperamentni srpski fudbaler Aleksandar Mitrović u nedelju je imao težak dan, bilo je i suza, ali se na kraju sve dobro završilo, uz nadu da će i iz ovog, najnovijeg iskustva popularni Mitar dosta naučiti za ubuduće...

Twitter, RSCA
Twitter, RSCA

Povezane vesti

Verovatno ste sinoć imali prilike da pogledate zbog čega je Aleksandar Mitrović zaradio isključenje u utakmici protiv Briža (ako niste, možete tu situaciju da pogledate OVDE).

Gluma štopera Briža Engelsa, inače Mitrovićevog čuvara u sinoćnjem meču, je ''upalila'', sudija je brže-bolje našem mladom fudbaleru pokazao direktan crveni karton.

Prema informacijama iz belgijskih medija dan posle meča, Mitroviću je sve to veoma teško palo, što se i na terenu videlo, jer je praktično ostavio drugove na cedilu da se čitavih sat vremena bore sa igračem manje na terenu, za pobedu u utakmici koja može biti i ključna za titulu.

Iz kluba otkrivaju da je naš reprezentativac u poluvremenu plakao u svlačionici, pokušavajući da svima objasni da zapravo nije njegova krivica bila u tom incidentu.

Srećom po njega, Anderleht je uspeo da u finišu meča postigne pobedonosni gol, zabeleži novu pobedu i ostane u trci za titulu, pa mu sada ni saigrači, ni stručni štab ne zameraju previše.

''Plakao je na poluvremenu i izvinjavao se, a to nam je dalo snagu u nastavku da dođemo do pobede i važna tri boda'', izjavio je Mitrovićev saigrač Mbemba.

Danas je stigla i ekspresna odluka disciplinskih organa da se Mitroviću odredi suspenzija od jedne utakmice neigranja, pa ga nećemo gledati u sledećem kolu protiv Genka.

Anderleht je imao pravo žalbe na ovu odluku, ali su čelni ljudi briselskog kluba odlučili da to pravo ne iskoriste i na taj način stave tačku na čitav slučaj.

Ne propustite