Anderleht ne krije oduševljenje: "Istorijski transfer!"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 12.08.2013.
19:56
Izvor: Sportske.net

Prezadovoljni su u redovima belgijskog giganta transferom Aleksandra Mitrovića, koji će od 30. avgusta i zvanično postati novi član Anderlehta.

rsca.be
rsca.be

Povezane vesti

Kako je danas i zvanično potvrđeno u redovima FK Partizan, Aleksandar Mitrović je dobio dozvolu da napusti klub i pređe u redove Anderlehta.

Mladi srpski napadač, koji se trenutno nalazi sa ostatkom reprezentacije u Barseloni, izazvao je veliko oduševljenje u redovima belgijskog kluba.

Naime, Anderleht je preko svog zvaničnog sajta podelio radosnu vest sa svojim navijačima, nazvavši transfer Mitrovića 'istorijskim'.

„Drago mi je što smo portigli dogovor i ostvarili istorijski transfer.“

„Dovođenje Mitrovića je bio prioritet sportskog sektora našeg kluba. Navijači mogu da očekuju talentovanog mladog napadača, koji je već stekao dobro iskustvo na međunarodnoj sceni u dresu kluba i reprezentacije.“, rekao je generalni menadžer kluba, Herman van Holsbek.

Inače, belgijski klub je otkrio da će Mitrović u petak doputovati u Brisel gde će obaviti medicinske preglede i potpisati petogodišnji ugovor.

Kako se dodaje, Mitrović će odigrati još dva meča u dresu Partizana i to u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Tuna, a svojim novim saigračima će se pridružiti krajem avgusta.

Inače, transfer Mitrovića je svakako istorijski iz ugla finansija, pošto je 5 miliona evra najveća suma koju su Belgijanci izdvojili u dosadašnjoj istoriji kluba na dovođenje jednog igrača.


Ne propustite