Andrić: ''Banjica zauvek u srcu''

Autor: Darko Mitrović
subota 02.06.2012.
18:16
Izvor: Sportske.net, vladimir savic

Gotovo sedam godina Nemanja Andrić je prvotimac beogradskog Rada i uz Vukića i Ilića iz Partizana je fudbaler sa najdužim stažom u Superligi. Voleo bi da se oproba i u inostranstvu, ali poručuje da će mu Rad i Banjica ostati u najlepšem sećanju, posebno m

foto: vladimir savic
foto: vladimir savic

Povezane vesti

Nemanja Andrić je još od 1. jula 2005. godine u prvom timu Rada, što je podatak za poštovanje, obzirom da je već postala retkost da se fudbaler zadrži i tri sezone u jednoj sredini, a kamoli čitavih sedam.

On smatra da je možda sada pravo vreme da se oproba i van granica naše zemlje.

''Gledajući aktuelnu fudbalsku scenu u Srbiji, uz Sašu Ilića i Zvonimira Vukića, imam najviše nastupa na elitnoj fudbalskoj sceni naše zemlje. Za razliku od pomenutog dvojca iz Partizana, koji iza sebe ima i internacionalno iskustvo, očekujem da na kraju sezone i sam osetim izazove igara u inostranstvu'', ističe Andrić.

Ofanzivni vezista ''Građevinara'' ističe meč poslednjeg kola minule sezone protiv kragujevačkog Radničkog kao najlepši u svojoj karijeri.

''Osvajao sam titule u juniorskoj konkurenciji, učestvovao u povratku Rada na elitnu scenu i plasman u Evropu, ali mi je nedeljni meč protiv Radničkog zasigurno najsrećniji dan ne samo u karijeri, već i u životu. Hvala „Forsima“ što su me učinili toliko srećnim na za sada završnom duelu u dresu Rada'', konstatuje Andrić i dodaje da će mu Banjica uvek biti u srcu, gde god bude igrao u nastavku karijere. 

Ne propustite