Antalijo, stižu "Ćurani"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.02.2013.
18:53
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine otputovali su u petak ujutru za Antaliju gde ih čeka glavni deo priprema za nastavak sezone u Jelen Superligi.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Kako je i bilo planirano ekspedicija fudbalskog kluba Jagodina jutros je krenula za Beograd odakle je avionom otputovala za Istanbul.

"Plavi" će iz grada na Bosforu presesti i novim letom otići za Anataliju u kojoj će treći put od ulaska u Superligu brusiti formu za nastavak sezone.

"Odlazimo po treći put u Antaliju, na završne pripreme jer tamo imamo idealne uslove za rad. Najbitnije nam je pre svega da su svi igrači zdravi, da nemamo povređenih igrača.  Igraćemo šest pripremnih utakmica. Rezultat nam nije prioritet, jer nam je najvažnije da se uigramo i spremno dočekamo početak prvenstva" kazao je pomoćni trener Jagodine Valdan Petrović.

U ime fudbalera govorio je kapiten ekipe Miloš Stojanović Popaj koji je naglasio da su svi srećni jer konačno počinje intenzivniji rad sa loptom i igranje pripremnih mečeva.

"Idemo u Antaliju gde nas čeka nastavak pripremnog perioda, a akcenat će biti u radu sa loptom. Verujem da ćemo se na  najbolji način pripremiti kako fizički, tako i taktički, za nastavak   prvenstva i Kupa gde nas očekuje mnogo izazova" istakao je Stojanović.

Stručni štab i fudbaleri boraviće u Antaliji 14 dana,  u Jagodinu se vraćaju 15. februara a u prvom kolu nastavka šampionata igraće u Kuli protiv ekipe Hajduka 27. februara.

Ne propustite