Apel Nelsona i Dženkinsa: ''Ovoj divnoj zemlji treba pomoć!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.05.2014.
15:56
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Ljubimci navijača Crvene zvezde Telekom, američki internacionalci u njenim redovima Čarls Dženkins i Demarkus Nelson uputili su sjajnu poruku svojim zemljacima u SAD, da pomognu srpskom narodu ugroženom katastrofalnim poplavama.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Poput svog saigrača Jake Blažiča, ili Zvezdinih fudbalera Dejana Kelhara i Nejca Pečnika, koji su putem video poruka pozvali Slovence da pomognu Srbiji u ovim teškim danima, na taj korak su se odlučili i Demarkus Nelson i Čarls Dženkins, koji su takođe putem video snimka pozvali svoje zemljake u SAD da pomognu našem narodu.

''Želimo da Vas obavestimo da je Srbija u velikoj krizi. Ukoliko želite da dobru volju i vašu velikodušnost podelite sa ovom zemljom, sa ovom divnom zemljom, bilo da je reč o molitvama ili donacijama, mi bismo vam bili veoma zahvalni na tome'', poručio je Demarkus Nelson u ime ove dvojice Zvezdinih igrača.

Kako je preneo zvanični sajt Crvene zvezde Telekom ovim povodom, Nelson i Dženkins će ovu video poruku proslediti svojim srednjim školama i Univerzitetima u Sjedinjenim Američkim Državama, gde su fantastičnim igrama ostavili upečatljiv trag, sa željom da što više ljudi dobre volje donacijama pomogne najugroženije stanovnike u Srbiji.

Njihovu poruku Amerikancima pogledajte u priloženom video snimku.

Ne propustite