Ardian Đokaj sportski direktor OFK Beograda

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.05.2014.
20:43
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Bivši prvotimac OFK Beograda i Crvene zvezde Ardian Đokaj imenovan je na funkciju sportskog direktora superligaša sa Karaburme.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Letnji prelazni rok za evropske klubove počinje prvog dana jula ali je OFK Beograd odlučio da pripremu za kupoprodaju igrača napravi imenovanjem novog sportskog direktora.

Na jučerašnjoj sednici Upravnog odbora superligaša sa Karaburme, na poziciju sportskog direktora kluba jednoglasnom odlukom je imanovan nekadašnji profesionalni fudbaler i član OFK Beograda Ardian Đokaj.

Po stupanju na dužnost Đokaj je izrazio zahvalnost čelnim ljudima OFK Beograda na povernju koje su mu ukazali i istakao da će mladi igrači nastaviti da predstavljaju okosnicu tim i u narednoj sezoni.

"Na novo radno mesto gledam kao na premiju i svestan sam da će na meni u narednom periodu biti velika odgovornost. Dobro poznajem ekipu OFK Beograda, a posebno mi se dopada to što se pruža šansa mladim i talentovanim igračima. Kada je reč o prelaznom roku, očekuje nas veliki posao. Smatram da je potrebno dovesti nekoliko iskusnih igrača koji će uz mlade predstavljati okosnicu tima" rekao je Đokaj.

Ardian Đokaj rođen je 23. maja 1979. godine u Podgorici a profesionalnu karijeru počeo je da gradi u crnogorskim klubovima Dečiću, Budućnosti i Mladosti.

Nakon "izleta" u Majkorki i Leidi vraća se u jugoslovneski fudbal gde u periodu od 2001. do 2006. godine nastupa za Obilić, OFK Beograd i Crvenu zvezdu. Sa "Marakane" je otišao put Turske, u Trabzonspor, a do kraja karijere branio je boje Goblenca, Minhena 1860, Budućnosti i Mogrena.

Za "A" reprezentaciju tadašnje zajedničke države Ardian Đokaj nikada nije debitovao uprkos činjenici da je prošao sve mlađe selekcije.

Ne propustite