Arsenal razmišlja o Konteu?

Autor: Miloš Marković
utorak 01.04.2014.
12:26
Izvor: Sportske.net

Ukoliko se stvari ne reaizuju po planu, odlazak Arsena Vengera nije nemoguć scenario, a čelnici londonskog kluba uveliko razmišljaju o potencijalnim naslednicima.

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

Arsenalova sezona preti da se pretvori u još jedan neuspeh.

Od kandidata za titulu, Tobdžije su dospele u situaciju da u okršaju sa Evertonu odlučuju i o mestu koje ih vodi u Ligu šampiona.

Ukoliko, kojim slučajem, Arsenal ne obezbedi plasman u elitno evropsko takmičenje Arsen Venger bi samoinicijativno trebalo da podnese ostavku, smatra određeni deo navijača. U svakom slučaju, Francuz nije produžio ugovor sa klubom, razgovori će se voditi na kraju sezone iako je Venger u više navrata dobijao javno podršku svojih poslodavaca.

Ipak, i sama uprava Arsenala je priznala da se sprema za svaku eventualiju, spisak eventualnih naslednika Arsena Vengera postoji, na nju je dopisano još jedno ime.

Kao glavni konkurent napominju se Jirgen Klop, te Roberto Martinez, ali engleski mediji spekulišu da je Arsenal bacio oko i na trenera Juventusa, Antonija Kontea.

Rad i rezultati 44-godišnjeg Italijana nisu prošli nezapaženo, Konte se navodi kao jedno od rešenja koje Arsenal vidi kao adekvatna.


Ne propustite