Arsenijević: "Mislima samo uz Jagodinu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.01.2014.
21:44
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Momak koji je nakon završetka jesenjeg dela sezone već preseljen u Al Itihad odustao je od inostranog angažmana i ostao u ekipi Jagodine, rešen da pomogne "Ćuranima" da ostvare zacrtane ciljeve u prolećnom delu sezone.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine u utorak su kompletirali četvrti dan priprema u Antaliji a već u sredu ih očekuje drugi kontrolni meč protiv rumonskog Petrolula.

Filip Arsenijević
sumirao je utiske nakon četiri dana rada i jednog kontrolnog meča istakavši da veruje u kvalitetnu pripremu za ono što "Ćurane" očekuje tokom proleća.

"Ovde u Antaliji imamo fenomenalne uslove za rad. Dva puta dnevno treniramo a tu su i kontrolne utakmice koje ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo se što bolje pripremili. Ekipa nije doživela prevelike promene i nema razloga sa se ne spremimo dobro za ono što nas očekuje" rekao je Arsenijević.

Prvotimac Jagodine nalazio se na izlaznim vratima kluba pošto mu je ugovor istekao ali je umesto inostranstva odabrao da ostane u gradu na Belici.

"Ranije je bilo reči da bih mogao u Libiju i ne bih se više vraćao na to jer sam mislima apsolutno uz Jagodinu, spreman da pomognem klubu u ostvarenju zacrtanih ciljeva" zaključio je Arsenijević.

Jagodina je za prolećni deo sezone zacrtala ostanak na trećoj poziciji na tabeli JSL i odbranu trofeja u Kupu Srbije.

Ne propustite