Babalj hvata zalet za start...

Autor: Miloš Marković
subota 07.07.2012.
14:21
Izvor: Sportske.net

Iako jedan od naumornijih, nenaviknut na žestok ritam Zvezdinih priprema, Australijanac Eli Babalj se navikao, lagano hvata ritam za start sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Eli Babalj nije imao mnogo vremena za adaptaciju.

Morao je brzo da se navikne na novu sredinu, na žestok tempo rada koji se razlikuje od onog u Australiji, ali ne žali se.

Navikao sam se.”

Po povratku iz Slovenije imali smo dva slobodna dana koji su mi puno značili za oporavak. Zbog male upale zadnje lože sam juče trenirao nešto slabijim intenzitetom, radi prevencije, i već danas sam trčao punom parom.”, ističe Eli Babalj.

Kako se bliži start sezone, utisak je da će Eli biti pravo pojačanje za tim, zadovoljni su crveno-beli radom i angažovanjem svog fudbalera koji ne razmišlja o tome da li će već na startu sezone dobiti mesto u prvom timu.

Početak sezone se primakao. Danas smo prvi put imali sastanak na kome smo analizirali protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope. To je za nas mnogo bitna utakmica, kojom otvaramo sezonu i trudićemo se da damo maksimum i pružimo dobru igru.”, rekao je Babalj.

Imamo poverenje jedni u druge i svako ko bude u startnih jedanaest protiv Naftana daće sve od sebe da pobedimo. Šef će sigurno izabrati najbolje i najspremnije, i tako i treba da bude. Podržaćemo jedni druge, bez obzira ko bude na terenu, a ko na klupi.”, istakao je on.


Ne propustite