Babalj: "Uveriću Jankovića da vredim"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.08.2012.
16:00
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nakon dobijanja sertifikata koji će mu omogućiti da nastupa na zvaničnim mečevima za ekipu Crvene zvezde, Eli Babalj spreman je da se nametne novom treneru i pokaže da zaslužuje mesto u startnih jednaest.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda jutros je potvrdio da su prema ekipi Melburn Harts ispunjne sve obaveze oko dogovorenog transfera Elija Babalja pa je, shodno tome, australijski klub poslao neophodni sertifikat koji će napadaču omogućiti da nastupa na takmičarskim mečevima.

Babalj je u Zvezdu stigao na Šimunićevu preporuku Robertu Prosinečkom ali je hrvatski stručnjak prekjuče napustio klub što Australijancu ipak ne smeta da nastavi sa radom koji će ga dovesti do željenog cilja.

"Konačno se sve završilo na zadovoljstvo svih. Srećan sam što konačno mogu da konkurišem za tim. Učiniću sve da maksimalnim radom i trudom na treninzima, uverim trenera da mogu da pomognem ekipi" rekao je Babalj.

On će biti u konkurenciji za sutrašnji meč sa Bordoom ali će na Aleksandru Jankoviću biti odluka da li će ga uvrstiti u tim. Ako se uzme u obzir da se Eli Babalj oseća spremnim a da Filip Kasalica nije na raspolaganju zbog suspenzije, može se očekivati da Australijanac bude makar među rezervnim igračima.

"Psihički i fizički se osećam odlično, i nadam se da ću vrlo brzo debitovati u zvaničnim mečevima. Okrećem se samo fudbalu i nadam se da ću vrlo brzo golovima opravdati očekivanja navijača" konstatovao je Babalj.

Crvena zvezda još uvek nije odlučila da li će meč sa Francuzima biti igran od 20 časova i 45 minuta ili od 21 čas. U svakom slučaju sutra će se znati da li će Babalj debitovati za ekipu Crvene zvezde.

Ne propustite