Babić: "Bez izgovora"

Autor: Miloš Marković
petak 28.03.2014.
13:58
Izvor: Sportske.net

Nakon izazova u polufinalu Kupa Srbije, Vojvodina se okreće meču protiv starog znanca, velikog rivala.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Novosadski klub u okviru 21. kola dočekuje niški Radnički.

Umorni od Kup utakmice, fudbaleri Vojvodine će dočekati rivala sa kojim fudbalske bitke vode dugih 65 godina. Motiv uvek postoji, trener Babić ističe da izgovori, sa druge strane, ne smeju da postoje.

"Očekuje nas utakmica u kojoj moramo ponoviti pristup igri, taktičku disciplinu i sve ono što je bilo dobro u prethodnom duelu sa Spartakom. Vrlo je teško, skoro nemoguće ponoviti baš sve jer je prirodno da igrači budu fizički istrošeni posle onakvih napora, međutim izgovora nema.", rekao je Branko Babić, koji je svestan kvaliteta rivala.

"Radnički je dobra ekipa u čijoj igri postoje stvari na koje moramo dobro obratiti pažnju, a tu pre svega mislim na prekide i kontranapade koje ako dobro izvode.", zaključio je trener Vojvodine.

Strelac pobedonosnog gola na utakmici polufinala Kupa Srbije, Mijat Gaćinović kaže da je svestan da se od njega očekuju golovi.

"Moj zadatak je da postižem golove i asistiram saigračima i trudiću se kao i do sada da svojom dobrom igrom doprinesem našoj pobedi"
, rekao je on uz nadu da će njegov tim u narednom kolu dobiti podršku sa tribina.

"Voleo bih kada bi na tribinama bilo dosta gledalaca jer nas to motiviše da pružimo svoj maksimum.", zaključio je fudbaler Vojvodine.

Meč između Vojvodine i Radničkog se igra u nedelju, od 19 sati.

Ne propustite