Babić: "Pobeda nad "Vošom" recept za Suboticu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.03.2012.
15:14
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda nakon pobede nad Vojvodinom u prethodnom kolu Jelen Superlige očekuje gostovanje Spartaku u Subotici.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Pobeda nad Novosađanima podigla je moral "Romantičara" pred gostovanje u Subotici ali svi u klubu smatraju da je Spartak kvalitetna ekipa i da neće biti lako doći do bodova na samom severu Srbije.

"Skenirali smo mane, ali i vrline Spartaka i daćemo sve od sebe da im se suprotstavimo i pokažemo u najboljem svetlu. Pokušaćemo da probijemo njihov bedem i da u Beograd donesemo tri boda" rekao je na konferenciji za štampu Bojan Aleksić, napadač OFK Beograda.

Ono o čemu rašmišlja Branko Babić pred meč sa Subotičanima jeste da li je tim sposoban da ponovi dobru igru iz prethodnog kola.

"Sutra u Subotici očekujem jednu jako dobru utakmicu, jer oba tima mogu da igraju na visokom nivou. Ako OFK Beograd pruži partiju kao protiv Vojvodine, dobar rezultat će biti posledica svega" istakao je trener OFK-a.

Sa druge strane, Babić je zadovoljan što je najteži deo posla odrađen i veruje da njegov tim, u nastavku šampionata, očekuju lakši protivnici a samim tim i više osvojenih bodova.

"Ponavljam da su prethodne utakmice nosile sa sobom određeni teret opterećenja. Uz jaka gostovanja, na noge su nam dolazile ekipe poput Partizana i Vojvodine. Sada na papiru imamo teoretski lakši raspored, ali to ništa ne znači, ako ne budemo pružali kvalitetne partije" završio je Babić.

Meč između Spartaka i OFK Beograda igra se u subotu a početak je zakazan za 14 časova i 45 minuta.

Ne propustite