Babić: "Polako počinje svođenje računa"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.02.2014.
14:36
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Branko Babić najavio je da fudbaleri tog kluba imaju još malo vremena da se dokažu na pripremama i tako ozbore mesto u startnoj postavi na početku prolećnog dela sezone.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Eksepdicija FK Vojvodina ulazi u završnu fazu priprema u Antaliji a u četvrtak će crveno-beli iz Novog Sada imati petu proveru u turskom letovalištu.

Protivnik će biti ekipa Tereka iz Groznog a trener Branko Babić najavio je da će računi vezani za mesto u timu polako početi da se svode od sutrašnje utakmice.

"Utakmici protiv Tereka prići ćemo maksimalno ozbiljno kao da je takmičarska. Vremena je sve manje pa polako moramo da svodimo račune oko toga ko će se izboriti za mesto u timu" rekao je Babić.

Za ekipu Vojvodine neće moći da nastupi povređeni Srđan Babić a trener Novosađana najavio je da bi utakmicu sa Terekom mogli da propuste i lakše povređeni Pekarić, Vranješ i Nikolić.

Interesantno je da sa fudbalerima i stručnim štabom FK Vojvodina u hotelu boravi i Milovan Rajevac koji često provodi vreme u razgovoru sa igračima i trenerima novosadske "Stare Dame".

Vojvodina će prolećni deo sezone početi 23. februara duelom sa Donjim Sremom u Pećincima.

Ne propustite