Babić: "Prazne tribine ne motivišu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.04.2012.
23:16
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

OFK Beograd danas je iz Kragujevca poneo bod nakon remija sa Radničkim. Treneru "Romantičara" rezultat nije bio u prvom planu već se nakon meča osvrnuo na činjenicu da fudbal nije interesantan kada su tribine prazne.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Kazna koju je FSS dodelio Radničkom iz Kragujevca danas je morala da se izdrži pa su tribine "Čika Dače" bile prazne tokom meča sa OFK Beogradom.

Radničkom su tri boda u ovom meču bila preko potrebna a OFK Beograd je mogao opušteno da igra zbog pozicije na tabeli koja mu garantuje sigurnost.

Branko Babić, trener OFK Beograda istakao je nakon meča da je remi sa trećeplasiranom ekipom šampionata prihvatljiv ali da prazne tribine bole više od bilo kojeg poraza na terenu.

"Prazni stadioni ne pripadaju fudbalu. Igrači su sigurno bili demotivisani time, ali je, sa druge strane, to predstavljalo i našu sreću. Znali smo da je Radnički jako dobar tim. Želeli smo kontinuitet dobre, disciplinovane igre. Lično, zadovoljan sam rezultatom, bilo je na obe strane situacija koje su mirisale na gol" rekao je Babić nakon meča u Kragujevcu.

"Romantičari" u narednom kolu Superlige dočekuju "fenjeraša" iz Milanovca koji se već oprostio od elitnog fudbalskog društva.

To će biti prilika da Branko Babić pruži šansu mlađim igračima koji bi naredne sezone mogli ozbiljnije da participiraju u igri plavo-belih sa Karaburme.

Ne propustite