Babić: ''Znamo da smo dosadili kao prvaci''

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.02.2014.
19:43
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Jedan od trojice potpredsednika koji će u narednom periodu imati veća ovlašćenja u Partizanu jeste i Ratomir Babić. On je, pored predsednika Dragana Đurića takođe izašao pred novinare posle sednice Upravnog odbora kluba.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, najvažnija odluka doneta na pomenutoj sednici bila je vezana za dalji angažman predsednika Đurića u klubu.

On će raditi smanjenim intenzitetom, zbog situacije u kojoj se nalazi, sve do isteka mandata, kada će se i definitivno povući sa čelne funkcije u klubu.

Posle sednice, Ratomir Babić je potvrdio da su ovlašćenja preneta na potpredsednike, naglašavajući pritom da u Partizanu nije narušeno jedninstvo ljudi koji vode klub.

''Predsednik je prebacio veća ovlašćenja na nas potpredsednike, ali on ostaje uz nas i uključiće se kada bude mogao. Ne treba sada praviti nikakve zahvate jer je prvenstvo tu, hoćemo jedinstveni da se borimo za titulu. Bilo je raznih tumačenja ali da razjasnimo - Upravni odbor je prihvatio odluku sekretarijata. Najvažnije je da budemo jedinstveni i da ostvarimo cilj", izjavio je Babić.

On je podsetio i da su crno-beli pod sve većim pritiskom zbog dugogodišnje dominacije na ovim prostorima, što se videlo i na primeru situacije u kojoj se nalazi Dragan Đurić.

''Imamo ozbiljne pritiske, jer smo dosadili kao prvaci. Niko ne može da bira predsednika preko štampe i nečijih želja. Svako ko želi da se kandiduje neka dođe da razgovaramo. Najviše bih voleo da nađemo osobu sa velikom sportskom poslovnom dimenzijom, sposobnu da uspešno vodi klub i pronalazi novac'', zaključio je Babić.

Ne propustite