Babović napustio pripreme, vraća se kući u Humsku?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 03.02.2014.
12:18
Izvor: Sportske.net

Kako saznajemo, Stefan Babović je napustio pripreme Voždovca, hoće li se ostvariti najave njegovog novog povratka u Partizan?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ekipa Voždovca se nalazi u Umagu, gde se fudbaleri trenera Milinkovića pripremaju za nastavak sezone u Jelen Super ligi.

Prema našim saznanjima, ekspedicija Zmajeva od danas je slabija za Stefana Babovića, koji je pre vremena napustio pripreme i vratio se u Srbiju.

Ovakav rasplet sugeriše, iako za sada nema nikakvih zvaničnih podataka, da bi koliko već danas mogle da se obistine najave koje su se pojavile u javnosti u proteklim danima, konkretno u vezi sa povratkom ovog fudbalera u redove Partizana.

Prodaja Miloša Jojića Dortmundu ostavila je prostora na sredini terena u ekipi šampiona, Babović bi na taj način po treći put u karijeri obukao dres kluba iz kojeg je i krenuo da gradi svoju karijeru.

Babović je prošao fudbalsku školu Partizana, igrao je i za OFK Beograd, Fejenord, Nant, u drugom boravku uspeo da se nametne kao jedan od važnih igrača i učestvovao u pohodu na dve titule.

Crno-beli dres je nosio blizu 100 puta, a njegov povratak definitivno bi izazvao podeljene komentare navijača srpskog šampiona.


Ne propustite