Babović opominje: ''Napašće nas Maltežani...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.07.2012.
19:21
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Iskusni vezista Partizana poziva na oprez pred gostovanje na Malti, ali ne sumnja u plasman šampiona Srbije u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. ''Šamrok se neće ponoviti'', uverava Babović.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Uoči puta na Maltu, na prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Valete, Stefan Babović smatra da će crno-beli naići na motivisanog i ambicioznog rivala, koji će želeti da što pre postigne gol, kojim bi podigao nivo samopouzdanja.

''Valeta je skup prosečnih igrača, koji međutim, znaju da igraju za kolektiv. Izdvaja se Mifsud i očekujem da neće imati pardona prema nama. Smatram da će nas napasti na početku, kako bi što pre postigli gol. Jer, ko prvi povede imaće mnogo veće šanse za pobedu'', ističe Babović.

Ovo međutim, ne znači da vezista Partizana sumnja u prolaz crno-belih u narednu rundu takmičenja.

''Imamo kvalitetan sastav i verujem da ćemo kazniti sve greške domaćina. Ako i ne uspemo na Malti, siguran sam da ćemo u Beogradu, pred našim navijačima overiti plasman u treće kolo. Protiv Šamroka smo videli kako ne smemo da igramo i samo odgovornom i koncentrisanom igrom možemo da dođemo do željenog rezultata'', zaključuje Babović.




Ne propustite