Babović već crveno-beli, otpao Žuka!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.08.2013.
15:36
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Sportski direktor FK Vojvodina Saša Drakulić negirao je mogućnost dolaska Antonela Žuke u redove novosadskog superligaša ali je priznao da se sa Stefanom Babovićem intenzivno pregovara i da je realizacija ugovora moguća.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Jutrošnji navodi pisanih medija da Vojvodina sprema dovođenje trojice bivših fudbalera Partizana delimično su bili tačni.

Istina je da su čelnici Vojvodine stupili u kontakt sa Simonom Vukčevićem i Stefanom Babovićem, ali je isto tako istina da bi samo Stefan Babović mogao da se preseli na "Karađorđe" dok Žuku koči "godina proizvodnje" a sa Vukčevićem je dogovor još uvek u magli.

"Apsolutna je neistina da pregovaramo sa Žukom. Nije interesantan za nas pre svega zbog njegovih godina. Što se tiče Simona Vukčevića, imali smo razgovore pre mesec dana, ali je realizacija daleko" istakao je Saša Drakulić.

Sportski direktor Vojvodine je u društvu trenera Marka Nikolića imao priliku da pogleda na delu Stefana Babovića koji je danas nastupio za Vojvodinu u kontrolnom meču sa ČSK-om koji su Novosađani izgubili sa 2:1.

"Stefan je igrao utakmicu, iskusan je i značio bi timu. I dalje teku pregovori. Razmišljamo i o još jednom štoperu" otkrio je karte Drakulić.

Pored razgovora o pojačanjima, sportski direktor Voše istakao je da se Vojvodina još uvek "ne zanosi" maštanjem o tituli već o tome da iz godine u godinu u ligi održava poziciju koja garantuje izlazak u Evropu.

"Napravili smo dobar tim i dobar menadžment. Pre svega želimo da budemo u vrhu srpskog fudbala. Glavni cilj svake godine je mesto koje vodi u Evropu. Svaku utakmicu se trudimo da pobedu. A o tituli zaista ne razmišljamo, dugačko je prvenstvo" zaključio je Drakulić.

Vojvodina do početka šampionata u JSL igra protiv Burse u gostima a u prvom kolu domaćeg prvenstva dočekuje Donji Srem.

Ne propustite