Babović zamena za Jojića, Abu Oumaru stiže u Partizan!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 30.01.2014.
22:10
Izvor: Sportske.net

Kako javlja naš saradnik, novinar SOS kanala, Nebojša Petrović, Stefan Babović će ipak u Partizan, a bomba je dolazak Abu Oumarua!

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Stefan Babović će i treći put u Partizan, pričalo se na početku prelaznog roka, a prodaja Miloša Jojića Dortmundu je otvorila vrata povratku iskusnog veziste koji je za "crno-bele" odigrao blizu 100 utakmica.

Nije se naigrao prošle sezone kada je nastupao za Saragosu, jesenas je nosio dres Voždovca.

Babović je prošao fudbalsku školu Partizana, igrao je i za OFK Beograd, Fejenord, Nant, u drugom boravku uspeo da se nametne kao jedan od važnih igrača i učestvovao u pohodu na dve titule.

Druga bomba prelaznog roka je Abu Oumaru, nekadašnji napadač Vojvodine. On je letos otišao u Belgiju, nije se proslavio, ostao je bez gola u šampionatu.

Vratiće se u srpski fudbal gde je već nosio dresove Zvezde, Vojvodine i OFK Beograda. Podsetimo sa "Marakane" je bukvalno oteran nakon procene da nije potreban ekipi. Preko "Karaburme" je stigao u Novi Sad, po mnogima je bio najbolji napadač u JSL...

Letos je napustio Vojvodinu, šest meseci pre isteka ugovora, preselio se u Belgiju, ali nije se upisao u šampionatu. I ranije je bio na meti Partizana, ali Vojvodina nije želela ni da čuje.

Pridružiće se Trajkoviću, Škuletiću i Vulićeviću koji su iz Novog Sada stigli u Humsku.

Ne propustite