Babović: "Žao mi je što nismo nokautirali Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.09.2013.
22:26
Izvor: Sportske.net

Bivši kapiten Partizana Stefan Babović sa posebnim emocijama ušao je u duel sa Zvezdom a nakon trijumfa Voždovca poručio je da mu je žao što "Zmajevi" nisu ispratili crveno-bele sa Vračara mreže napunjene do vrha.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca upisali su u šestom kolu JSL veliku pobedu nad vicešampionom Srbije. U redovima povratnika u superligu našli su se bivši kapiteni Crvene zvezde i Partizana Dejan Milovanović i Stefan Babović.

Babović je sa posebnim emocijama ušao u duel igran na Vračaru a posle minimalnog trijumfa Voždovca izjavio je da mu je žao što "Zmajevi" nisu nokautirali crveno-bele.

"Potpuno zaslužena pobeda Voždovca koja je mogla da bude dosta ubedljivija. Zvezda je imala veći posed lopte koji smo im svesno prepustili jer smo znali da igramo protiv ekipe koja nema samopouzdanja. Žao mi je što ih nismo nokautirali jer smo tokom čitavog meča delovali kao ekipa koja zna šta radi" rekao je Babović.

Babović je pre početka sezone dovođen u vezu sa prelaskom u Crvenu zvezdu a njegov odgovor na sve te spekulacije danas je bio dosta oštar.

"Mene su iskompromitovali po medijima u želji da mi zatvore vrata na obe strane. Fudbal igram zato što ga volim a ti koji su mi napravili tu priču su danas dobili šta su dobili. Pokušali su da me izblate a prepoznali su se na kraju utakmice kada sam im slao poljupce. Sa 'malim' Voždovcem savladao sam Zvezdu" objasnio je Babović.

On je za kraj odbio da odgovori na pitanje da li je bio na pragu prelaska u Zvezdu i izjavio da "sigurno ne navija za crveno-bele" kako se tokom leta često govorilo.

Ne propustite