Bajko ima osećaj: ''Zvezda dobija derbi!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.05.2013.
21:43
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Atmosfera uoči ''večitog derbija'' narednog vikenda već je počela da se podgreva u medijima. Doprinos tome dao je i golman Crvene zvezde Boban Bajković koji tvrdi da ima predosećaj da će crveno-beli odneti bodove iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Boban Bajković je, ako zanemarimo već čuveni kiks protiv Jagodine, ovog proleća znatno doprineo Zvezdinoj seriji pobeda i prilici da se crveno-beli vrate u trku za totulu.

Odličan je bio i protiv OFK Beograda u subotu, kada je u nekoliko navrata zaustavljao opasne pokušaje ''Romantičara'', pa veruje da će biti na željenom nivou i protiv Partizana u derbiju.

Bajković ne krije ''predosećaj'' da će dobra igra, kako njegova, tako i njegovih saigrača, biti krunisana pobedom koja bi značila povratak na čelo tabele. A motiva u Zvezdi imaju na pretek.

''Mogu da se zakunem našim navijačima da ćemo biti pravi u derbiju! Imam dobar predosećaj i siguran sam da ćemo dobiti derbi!'', poručuje Bajković, a prenose ''Novosti''.

On smatra i da Partizan neće kalkulisati obzirom da crno-beli imaju dva boda više, spreman je za napade rivala, ali je uveren da će se na kraju radovati Zvezdini navijači kojima se neizmerno divi.

''Kako su samo navijali protiv OFK Beograda, to nema nigde na svetu, naježio sam se... Po 20.000 ljudi okuplja se na svakoj utakmici, čak i kada smo bili na minus 11. E zato, njima smo dužni trofej, pred njima treba da se iskupimo za pet godina bez titule'', poručuje Bajković.







Ne propustite