Bajko najavljuje ''osvetu'' Lalatoviću!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.03.2014.
21:01
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Uoči duela sa Napretkom u 18. kolu Superlige, golman Crvene zvezde Boban Bajković podseća da je novi trener Kruševljana Nenad Lalatović veliki ''dužnik'' crveno-belima od jesenas, kada je sa Voždovcem napravio mnogo problema klubu sa Marakane.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, Nenad Lalatović je u prvom delu sezone uspešno vodio ekipu Voždovca, koja je na Vračaru uspela da savlada Crvenu zvezdu sa 1:0, posle čega su besni navijači crveno-belih naterali Stojanovićeve izabranike da poskidaju dresove na sred terena.

Taj poraz očigledno, golman Crvene zvezde Boban Bajković nije ''oprostio'' Lalatoviću, pa mu sada najavljuje ''osvetu'', iako mladi stručnjak ovog proleća vodi ekipu Napretka.

''Kruševljane veoma poštujemo, a posebno njihovog trenera od čijeg dolaska Napredak igra odličan fudbal. Lalatović nas je posebno zadužio jesenas dok je vodio Voždovac i ta tri izgubljena boda skupo su nas koštala, verovatno i jesenje titule, samim tim i veće prednosti koju bismo sada imali.

Uz dužno poštovanje, trenutak je da mu se revanširamo. Pa, ne može ni on da nas dvaput zaredom izradi''
, jasan je Bajković.

Očigledno, Lalatović na klupi Napretka je dodatni motiv crveno-belima u ovom meču, ali ne treba sumnjati da i mladi stručnjak ima plan kako da možda još jednom pokvari planove svom nekadašnjem klubu.


Ne propustite