Bajko: "Posle sramoćenja nema obećanja"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.02.2013.
18:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Prvi čuvar mreže Crvene zvezde Boban Bajković izrastao je u junaka jučerašnjeg remija crveno-belih sa Šahtjorom ali pred nastavak sezone u JSL ne želi da daje prevelika obećanja jer smatra da je na jesen ekipa osramoćena i da sada mora "savijenih šipki" d

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako je tokom jesenjeg dela sezone pred meč u Kuli izgubio status prvog čuvara mreže Boban Bajković nije se pokolebao već je nastavio naporno da radi pa je Aleksandar Janković odlučio da ga vrati među stative.

Popularni Bajko, ili Bradonja, kako ga zove Aleksandar Janković, juče je bio na vrhuncu zadatka protiv učesnika osmine finala LŠ uspevši čak da odbrani penal. Ipak, danas nije želeo da se previše pažnje usmeri na njegov učinak već je zaslugu za remi sa Šahtjorom prebacio na čitavu ekipu.

"Ne želim da pričam o sebi i da me neko hvali. Video sam da je trener Janković zadovoljan kao i cela ekipa mojim odbranama i to mi je najvažnije. Bilo je tu i hvatanja živih lopti, ali zasluga je ekipina jer je čitav tim odigrao 90 minuta bez poraza protiv jedne od najskupljih i najboljih ekipa Evrope" kazao je Bajković.

Golman Crvene zvezde ocenio je da su pripreme dale željeni rezultat pošto se svi igrači osećaju spremnim za nastavak sezone ali, uprkos tome, nije želeo da daje obećanja navijačima jer misli da je jesenas doživljena sramota i da je sada cilj da se nadoknadi ono što je propušteno ukoliko je moguće.

"Mislim da smo svi spremni izuzetno. Za sebe mogu da garantujem. Super se osećam i zaista jedva čekam da počnu utakmice za bodove. Navijačima nećemo ništa obećavati jer je glupo posle jeseni u kojoj smo se malo osramotili. Samo ćemo da idemo iz meča u meč, i da pokušamo da pobedimo svih 15 mečeva. Videćemo da li će u našoj ligi takav skor biti dovoljan za titulu" zaključio je golman Crvene zvezde.

Prvi meč u nastavku šampionata u Jelen Superligi fudbaleri Crvene zvezde igraju naredne srede na "Marakani" od 18 časova i 30 minuta protiv Javora.

Ne propustite