Bajković: "Dosta je bilo ćutanja!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.10.2013.
14:21
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Golman Crvene zvezde Boban Bajković poznat je po tome što nema 'dlake na jeziku' pa tako nije želeo da ćuti ni posle svega što se izdešavalo tokom jučerašnjeg dana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Taman kada svako normalan pomisli da je situacija u FK Crvena zvezda eskalirala i da ne može gore od onoga što se desilo, stvari postanu još tužnije.

Dobro poznata "prepiska" saopštenjima između fudbalera i predsednika Džajića dovela je do toga da tokom prethodne noći stakla na 14 automobila fudbalera Crvene zvezde budu polupana od strane huligana u znak odmazde.

U Upravi kluba (za sada) su odlučili da ćute što nije slučaj sa fudbalerima koji se nalaze na Zlatiboru. Nakon Nikole Mijailovića, u odbranu kapitena Milijaša i čitavog tima stao je zamenik kapitena Boban Bajković, momak koji kod navijača ima veliki kredit zbog načina na koji se odnosi prema dresu sa Zvezdinim grbom.

Bajković je u izjavi za portal "Mondo" odbio da komentariše noćašnji vandalizam na parkingu "Marakane" ali je zato indirektno udario na Dragana Džajića i one koji su juče okrivili Milijaša za pismo koje su potpisali svi fudbaleri.

"O tome ne mogu ništa da pričam sada, daleko smo, na Zlatiboru i samo možemo da čitamo šta se dogodilo" rekao je Bajković a potom dodao,

"Ali, to je sada manje bitno. Više nam smeta to što pojedinci pokušavaju da naprave krivca od našeg kapitena Milijaša. Nije tačno da je on inicijator, iza pisma koje smo napisali i poslali stojimo svi mi u ekipi! I svi smo ga potpisali, kao i članovi stručnog štaba" istakao je golman Crvene zvezde.

Podsećamo, Dragan Džajić je u ponedeljak dao intervju "Blicu" u kojem je direktno optužio Milijaša za "pobunu" među igračima i pismo koje je u ponedeljak dostavljeno medijima.

"Nije u redu i nećemo dozvoliti da se sve pripiše jednom od nas. Mi smo rekli naš stav o situaciji u klubu i stojimo iza toga. I rekli smo na kraju da titulu želimo više od svih, ali situacija u klubu je alarmantna i o tome ne treba više da se ćuti" jasan je bio Bajković.

Ovim je poslata jasna poruka da Dragan Džajić nema podršku igrača pa nema sumnje da će 25. oktobra, za kada je zakazana Skupština kluba prvi čovek Zvezde biti na iskušenju da zadrži položaj na kome se trenutno nalazi.

Ne propustite