Bajković: "Džabe odbrane kad smo izgubili titulu!"

Autor: Beta Beta
subota 18.05.2013.
23:52
Izvor: Beta

Ubedljivo najbolji pojedinac u ekipi Crvene zvezde, golman Boban Bajković, pomirio se sa činjenicom da je titula izgubljena nakon večerašnjeg poraza u "večitom" derbiju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Golman Crvene zvezde Boban Bajković kazao je da je jasno da je njegov tim izgubio titulu, i rekao je da njegove dobre odbrane ništa ne znače posle poraza.

"Nema šta da se priča, izgubili smo titulu, a imali smo svoju šansu. U prvom poluvremenu smo dali svoj maksimum, a u drugom je pitanje da li smo odigrali slabije ili oni bolje. Šta imam od toga što sam bio dobar kada smo izgubili. Bitan je tim, a ne pojedinac", rekao je Bajković novinarima.

Partizan je pobedio sa 1:0 golom Miloša Jojića iz slobodnog udarca u 90. minutu i tako stekao pet bodova prednosti dva kola pre kraja prvenstva.

Novinare je zanimalo i da li će Bajković ostati u Zvezdi sledeće sezone, na šta je on odgovorio: "Ja sam oduvek govorio da sam spreman da celog života ostanem u Zvezdi".

Bajković je večeras svojim intervencijama čuvao mrežu Zvezde mirnom sve do 90. minuta kada ništa nije mogao da uradi nakon projektila Jojića.


Ne propustite