Bajković - Konja i dalje prva opcija

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.06.2014.
10:49
Izvor: Sportske.net

Uprkos najavama da će Miloš Ninković i Boban Bajković "u paketu" preći u francuski Evijan, dosadašnji golman Crvene zvezde mnogo je bliži turkom Konjasporu čija je ponuda ostala najkonkretnija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Eliminacija Crvene zvezde iz Evrope u narednoj sezoni dovešće do neminovnog osipanja tima a nogu su prvi povukli Miloš Ninković i Luka Milunović.

Iskusni vezista i mladi napadač odlučili su da Zvezdi oproste dugovanja i napuste "Marakanu" a uskoro bi njihovim stopama trebalo da krenu Nenad Milijaš, Boban Bajković, Abiola Dauda, Darko Lazović...

Dosadašnji golman Crvene zvezde doveden je početkom nedelje u vezu sa francuskim Evijanom koji je navodno razmatrao mogućnost da u paketu angažuje Ninkovića i njega, ali je istina ta da najkonretnija ponuda stiže iz Turske.

Boban Bajković nalazi se na Cetinju gde strpljivo čeka realizaciju transfera u Konjaspor koji je i prošlog leta razmatrao mogućnost angažovanja Zvezdinog golmana.

Kako sada stoje stvari, momak koji je u Zvezdi proveo više od deset godina spreman je da karijeru nastavi na jugozapadu Turske u redovima superligaša koji je prethodnu sezonu završio na 11. poziciji na tabeli.

Ne propustite