Bajković: "Mnogo važno proleće!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.02.2014.
18:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Golman Crvene zvezde Boban Bajković tvrdi da pobede na pripremama nemaju nikakvu vrednost i da su rivali u šampionatu oni koje treba pobeđivati.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vezali su šest pobeda u drugom delu priprema za nastavak šampionata u Jelen Superligi.

Poslednji trijumf ostvaren je u sredu protiv slovenačke Gorice koja je bila jako ozbiljan rival prema oceni Bobana Bajkovića.

"Iznenadila me je Gorica, iako znam da su treći na tabeli u Sloveniji. Vidi se da imaju veliki broj italijanskih igrača jer igraju zaista čvrst fudbal, pa smo tokom utakmice imali utisak da se borimo za bodove. Ipak, to je dobro, jer nas to na najbolji način sprema za nastavak šampionata i prvo kolo protiv Javora" rekao je Bajković nakon meča.

Golman Crvene zvezde tvrdi da je vidljiv napredak u igri, u odnosu na jesenji deo sezone, ali da pobede u pripremnom periodu nisu pravo merilo kvaliteta ekipe Slaviše Stojanovića.

"Mislim da smo odigrali dobar meč i da se vidi veliki napredak u igri u odnosu na jesen. Lepo je što smo pobeđivali sve utakmice, ali to je zaista nebitno jer najvažnije je pobeđivati za bodove. Mnogo puta sam video ekipe koje pobeđuju na pripremnim mečevima, a onda loše krenu u šampionatu. To nećemo dozvoliti, jer ovo proleće nam je mnogo važno" zaključio je Bajković.

Crvena zvezda će prvi takmičarski meč u 2014. godini odigrati 22. februara protiv ivanjičkog Javora koji je u prvom jesenjem kolu slavio rezultatom 4:2.

Ne propustite