Bajković: "Nema pravdanja, kriv sam za gol"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.05.2013.
22:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Golman Crvene zvezde Boban Bajković nije želeo da traži opravdanje za svoju kardinalnu grešku kod drugog gola Jagodine ali je priznao da je kiks došao u pravo vreme.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vezali su sedmu uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu iako su lako mogli da ostanu bez čitavog plena u Jagodini.

Iako su imali prednost od 2:0 crveno-beli su u 51. minutu došli u neugodnu situaciju nakon što je Boban Bajković napravio kardinalnu grešku i dopustio domaćinu da poravna rezultat na 2:2.

Nakon utakmice Bajković nije tražio opravdanje već je prihvatio kritike i zahvalio saigračima što su već u narednom napadu uspeli da njegovu grešku učine manje važnom.

"Ne želim da koristim bilo kakvo opravdanje zbog vetra ili lošeg vidika koji sam imao, ja sam jedini krivac i zbog moje direktne greške smo primili gol. Hvala navijačima i saigračima koji su me podržali i već u sledećem napadu, ponovo postigli gol i tako mi povratili samopouzdanje. Ne mogu da opišem koliko mi je bilo teško u trenutku kada je lopta završila u mreži, ali to je fudbal, šta da radim, dešava se" kazao je Bajković.

Nakon svega što se dogodilo golman Crvene zvezde uspeo je da nađe pozitivnu stranu svoje greške.

"Ako je već moralo da se desi ovako nešto, i da primimo ovakav gol, volim što se desilo u utakmici koju smo pobedili. Još jednom, beskrajno hvala mojim saigračima i navijačima koji su me izvadili iz ove situacije. Idemo dalje, čeka nas težak raspored do kraja prvenstva, ali verujem da možemo da zabeležimo sve pobede" poručuje popularni Bajko.

Crvena zvezda je inače na današnjoj utakmici primila više golova nego na prethodnih šest utakmica koje je igrala u domaćem šampionatu a evo kako je Bajković danas primio drugi pogodak u Jagodini.

Ne propustite